Menu

København SV Gravsten og Stenhuggeri

Bent Lemmich's Eftf.

Michella Storgaard, er altid parat til at byde dig velkommen til en samtale og en uforpligtende vurdering af muligheder med pristilbud.

Telefon: 
33 21 20 47       Åbningstider:  
E-mail: [email protected] man.- fredag:  9.00 -16.30
Vi bor:

Vestre Kirkegårds Allé 36 
2450 København SV
lørdag og søndag:

 efter aftale

Ring for aftale uden for normal åbningstid på telefon: 33 21 20 47


Udstillingen er åben for besøg alle ugens dage, også lørdag og søndag, hvor man kan ringe for vejledning på tlf. 30858745.
Stenene er nummererede.

Vælg gravsten i rolige omgivelser.

På Vestre Kirkegårds Allé i København finder du Stenhuggeriets udstilling af gravsten tættest på kirkegården. Det er en stor fordel for dig som kunde, at vi er så tæt på kirkegården, som vi har et indgående kendskab til. Vi kommer der dagligt, og du kan dermed være helt tryg ved, at alle bestemmelser i forhold til gravstensstørrelser, granittyper, regler for placering samt andre forskrifter er overholdt. Ligeledes har vi gennem årene tilegnet os et godt kendskab til den katolske del af kirkegården samt til mosaisk begravelsesplads. Og naturligvis kender vi også og kommer på flere andre kirkegårde!

Gravsten i alle priskategorier.

Du vil altid kunne finde en billig gravsten i vores Vestre-afdeling, nøjagtigt som du vil kunne finde de dyreste monumenter. Der er plænesten og urnegravsten, gravsten til store, dobbelte gravsteder, polerede og ru sten, og uanset hvad du vælger, vil vores medarbejder med stor erfaring og viden guide dig igennem valg af inskription og eventuel dekoration.

Vil du give stenen et personligt udtryk – Vi har dekorationen.

Det kan være vanskeligt at forestille sig, hvordan en gravsten vil komme til at se ud, men vi har mulighed for med et billede at vise dig bare nogenlunde, hvordan resultatet kan blive. Det kan vi foreløbig gøre med en del skrifttyper og dekorationer, - pt. ikke alle.

Vi samarbejder med Kirkegården

Ved valg af gravsten i Stenhuggeriet, Vestre, har du samtidigt valgt kvalitet. Det gælder både for selve produktet og for leverancen. Med egne små lastbiler med påmonteret kran kan vi komme ind på alle kirkegårde (næsten), og vi sørger for, at vores chauffører så vidt muligt kører i hver deres område, således at der er et rigtig godt samarbejde i mellem  dem og områdets kirkegårdspersonale. Det betyder for dig som kunde, at hver eneste gravsten og plænesten eller andet bliver placeret korrekt og med omhu.

Vis på kort

Tilbage til oversigten