Menu

Birkerød gravsten og stenhuggeri

Jette Lawes er altid parat til at byde dig velkommen til en samtale og en uforpligtende vurdering af muligheder med pristilbud. 

Telefon: 
45 82 06 01         Åbningstider:  
E-mail: [email protected] man.- fredag:                   10.00 - 16.30
Vi bor: Bistrupvej 36B,  3460 Birkerød      

Ring for aftale ved besøg uden for normal åbningstid.


Udstillingen er åben for besøg alle ugens dage, også lørdag og søndag, hvor man kan ringe for vejledning.
Stenene er nummererede.


Stor udstilling med sten i alle priskategorier.

Stenhuggeriet i Birkerød ligger som nærmeste nabo til Assistens og Søholm kirkegård på Bistrupvej. Det er en af vores største udstillinger med et rigt udvalg af gravsten, monumenter og plænesten. Skal du bruge en billig gravsten, en plænesten eller en ru natursten, så kom og kig, og vores medarbejder er der for dig, uanset om du har brug for den helt lille eller den helt store løsning. Der findes i vore dage mange muligheder for køb af gravsten, men fordelen ved at komme ind til os i vores forretning er, at du her får en personlig betjening, hvor du blidt og kompetent bliver vejledt igennem alle beslutninger ved valg af sten, inskription og eventuel udsmykning.

Stenhuggeren er klar med råd og vejledning.

Når aftalen om sten er på plads, vil vores uddannede stenhuggere tage sig af selve tilvirkningen af gravstenen. Det vil sige, at det i hvert enkelt tilfælde er faguddannede personer, der dels afpasser inskriptions- og dekorationsstørrelser til præcis den valgte sten og dels foretager monteringen heraf, hvad enten det drejer sig om indhuggede tegn eller bronzetegn. Det betyder faglig korrekthed hver gang, og før stenen sendes ud fra vores værksted, har den yderligere været igennem en kvalitetskontrol, hvor man rent fysisk står med en udskrift af den underskrevne ordre og kontrollerer, at alle indgåede aftaler er overholdt. Vi er dog ikke stenmennesker, men rigtige mennesker, og fra os sker der også fejl, - vel vidende at det må der bare ikke i de her situationer. Men hvis det en enkelt gang sker, er vi på pletten med det samme og får rettet fejlen!

Vis på kort

Tilbage til oversigten