Menu

Holbæk Gravsten og Stenhuggeri

Chr. Nielsens Monumentforretning

Vibeke Larsen, er altid parat til at byde dig velkommen til en samtale og en uforpligtende vurdering af muligheder med pristilbud.

Telefon: 
59 43 07 77      Åbningstider:  
E-mail: [email protected] man.- fredag:  9.30 -16.30
Vi bor: Kalundborgvej 20 4300 Holbæk lørdag:  efter aftale


Udstillingen er åben for besøg alle ugens dage, også lørdag og søndag, hvor man kan ringe for vejledning på tlf. 30858745.
Stenene er nummererede.

Chr. Nielsens Monumentforretning og Stenhuggeri er grundlagt 1904 og videreføres i dag af 4. generation. Det er dermed et af Danmarks ældste familieejede stenhuggerier i samme slægt. Stenhuggerforretningen lå oprindelig i Strandporten, ca. 300 m. øst for den nuværende placering på Kalundborgvej 20. Udstillingen af gravsten præsenterer et stort udvalg i alle priskategorier. Der er både billige gravsten i enkle faconer og dyrere sten med håndværksmæssig behugning og ornamentering.

Opstilling af gravstenen er en del af handelen.

Vi har egne chauffører som kører til alle kirkegårde, både for afhentning af sten med henblik på påsætning af ekstra inskription og for levering og opstilling af nye gravsten udvalgt fra udstillingen

Tilbehør til gravsted.

Tilbehør er en overvejelse som oftest først kommer på tale når gravstedet er anlagt men hvor der er mange muligheder for at give gravstedet et personligt præg, udover den beplantning som er foretaget. De granitprodukter vi tilbyder på udstillingen i Holbæk er alle produkter som kan laves af vore faglærte stenhuggere i den samme farve som den valgte gravsten. Vi har på udstillingen i Holbæk anlagt tre prøvegravsteder : et urnegravsted, et enkeltgravsted og et dobbeltgravsted. På disse gravsteder er vist de forskellige former for tilbehør der findes.: Småsten som bunddække, granitvase, fuglebad i naturform eller i hjerteform, trædefliser, lanterne til lys, granitbænk og siddesten. Udvalget er stort og i alle prisklasser, både billigt og dyrt.

Stenhuggeren kan råde og vejlede.

Vores stenhugger eller bestyrer kommer gerne med et forslag til indretning af gravstedet samt et pris overslag og man kan se billeder af de enkelte produkter på hjemmesiden under menuen, gravsten : tilbehør til gravsteder

Vis på kort
Tilbage til oversigten