Menu

Næstved Gravsten og Stenhuggeri

Eigil Caspersen's Eftf.

Jens Reitz er altid parat til at byde dig velkommen til en samtale og en uforpligtende vurdering af muligheder med pristilbud.

Telefon: 
55 72 18 09       Åbningstider:  
E-mail: [email protected] man.- fredag:  10.00 - 17.30
Vi bor: Indre Vordingborgvej 4, 4700 Næstved lørdag:  efter aftale

Ring for aftale uden for normal åbningstid på tlf. 55721809

Udstillingen er åben for besøg alle ugens dage, også lørdag og søndag, hvor man kan ringe for vejledning på tlf. 30858745.
Stenene er nummererede.

Stenhuggerens faglighed er vores garanti.

I vores stenhuggeri i Næstved har du mange muligheder. Med egen stenhugger på stedet giver vi dig hele paletten af muligheder.  Du kan finde en billig gravsten, der er et stort udvalg af plænesten, denne store udstilling byder på mange både små og store natursten, og muligheden for at komme med din egen sten og tale med stenhuggeren om, hvorvidt den er egnet som gravsten, kan også lade sig gøre.

Stort udvalg af gravsten i alle typer og prisklasser.

Når du skal ud og vælge gravsten i Næstved, får du den ypperste betjening på hjørnet af Ostenfeldtsvej og Indre Vordingborgvej. Stenhuggeren kan fremvise et væld af muligheder og størrelser på dekorationer, såvel indhuggede som i bronze, og I kan i samråd beslutte, hvor meget inskription og udsmykning kan og må fylde på gravsten, monument, plænesten, - eller om det er på kanten af et fuglebad.

Hvis du har brug for en billig gravsten i Næstved, står vi parat med al vores faglige viden og ekspertise, - nøjagtigt som hvis du kommer og køber udstillingens største monument! Vi kan og vil gerne råde og vejlede dig efter bedste evne her, hvor du står i en (forhåbentlig kan man vel roligt sige) uvant situation.

Vi har sat os grundigt ind i forskrifter og regler på Næstved og omegns kirkegårde, så når du kommer og har brug for en plænesten, har vi i meget stor udstrækning viden om, hvilke granittyper og størrelser, der må anvendes på den pågældende kirkegård.

Vor service slutter først efter opstilling af gravstenen.

Vores egne erfarne chauffører kører flere gange om ugen - og i øvrigt altid efter behov, - og enhver sten lægges eller placeres med omhu i plæne eller på gravsted.

Vis på kort

Tilbage til oversigten