Menu

Fakse gravsten og stenhuggeri

Edmund Bjørn's Efterfølger

Vi er altid parat til at byde dig velkommen til en samtale og en uforpligtende vurdering af muligheder med pristilbud.

Telefon: 
56 71 32 61      Åbningstider:  
E-mail: [email protected] tirsdag & torsdag:  12.30 -16.30
Vi bor:


Nygade 8B 
4640 Fakse

andre dage & weekend:  efter aftale

Da vi kan være på udearbejde, hjemmebesøg mv. anbefaler vi, at der bestilles en tid i forvejen.

Udstillingen er åben for besøg alle ugens dage, også lørdag og søndag, hvor man kan ringe for vejledning på tlf. 30858745.
Stenene er nummererede.

Der findes gravsten i alle prisklasser.

Vi kan til enhver tid hjælpe dig med at finde en gravsten i Fakse. Vores udstilling byder på plænesten, urnegravsten, billige gravsten, store monumenter, natursten og diverse tilbehør til gravsteder. Hos Stenhuggeriet i Fakse bliver du mødt af vores medarbejder, som under en personlig samtale vil guide dig igennem valg af gravminde, således at I får lejlighed til at overveje, hvorvidt gravstenen ud over afdødes navn måske også skal indeholde datoer for fødsel og død, en efterskrift og/eller en dekoration, der kan relatere til en interesse, afdøde har haft.

Samarbejde med kirkegårdene.

Vi besøger hyppigt Fakse og omegns kirkegårde og har et godt og rart samarbejde med kirkegårdspersonalet de forskellige steder. Det betyder, at når du vælger gravsten hos Stenhuggeriet i Fakse, så kan vi samtidigt vejlede dig til, at f.eks. en plænesten overholder den pågældende kirkegårds regler og forskrifter om størrelse, granittype og andre regler.
    

Vor service slutter først når gravstenen er opstillet på kirkegården.

Enhver gravsten fra vores forretning i Fakse leveres og placeres af vores egne chauffører, der alle har kørt i adskillige år og dermed har stor erfaring i korrekt placering af gravsten og monumenter samt lægning af plænesten. Vi aftaler altid leverancen i forvejen med kirkegården og giver efterfølgende dig en besked samme dag, så du ved præcis, hvornår gravstenen er blevet placeret.

Tilbage til oversigten
Vis på kort