Menu

Glostrup Gravsten og Stenhuggeri

Bjarne Christiansen er altid parat til at byde dig velkommen til en samtale og en uforpligtende vurdering af muligheder med pristilbud.

Telefon: 
43 96 18 06      Åbningstider:  
E-mail: [email protected] man.- fredag:  9.30 -16.30
Vi bor: Skolevej 4, 2600 Glostrup lørdag:  efter aftale


Udstillingen er åben for besøg alle ugens dage, også lørdag og søndag, hvor man kan ringe for vejledning på tlf. 30858745.
Stenene er nummererede.

Udvælg gravsten i rolige omgivelser.

Stenhuggeriet i Glostrup er placeret på Skolevej lige over for Søndre kirkegård og meget tæt på hovedvejen. På en hyggelig udstilling under store træer finder du et væld af forskellige gravsten. Her er simpelthen alt, - der er plænesten, hjertesten, blanke og ru sten, billige gravsten og store monumenter. Finder du ikke præcis, hvad du søger, er vores medarbejder altid parat til at lytte til dine ønsker, hvorefter vi kan fremstille et gravminde, som lige netop du har bestemt, det skal se ud.

Råd og vejledning er vigtig.

Ud over salg af nye gravsten er vi naturligvis også behjælpelig med tilføjelse af inskription i eksisterende gravsten. Når du henvender dig til os med en tilføjelse, og efter at vi har haft lejlighed til at se stenen, får du altid en fast pris på den nye inskription samt i de fleste tilfælde forslag til og pris på renovering af den eksisterende inskription. Grunden til, at vi altid skal se stenen, før vi kan oplyse en fast pris, er, at der er vældig mange former for indhugningsmetoder, der er mange slags bronzetegn, noget er gedigent håndværk af ældre dato, og ja, - der er mange faktorer, der spiller ind før prisfastsættelsen. Det er til gengæld din klare fordel ved at gå til os som fagfolk, - det er altid uddannet personale, der håndterer alle gravsten, - nye som eksisterende, hvilket dermed til enhver tid resulterer i et stykke kvalitetsarbejde.

Vor service er først afsluttet når stenen er på gravstedet.

Når du vælger gravsten i Glostrup, får du den også leveret til kirkegården og placeret på gravsted eller i plæne af vores egne dygtige chauffører, som er specialiserede til netop denne særlige opgave. Alt køres på vores egne biler, og alle leverancer foretages med omhu og nænsomhed over for beplantning og kirkegårdene i øvrigt.

Vis på kort
Tilbage til oversigten