Menu

Halsnæs Gravsten og Stenhuggeri, Frederiksværk

Elisabeth Delövenbo er altid parat til at byde dig velkommen til en samtale og en uforpligtende vurdering af muligheder med pristilbud.

Telefon: 
47 31 25 61      Åbningstider:  
E-mail: [email protected] man.- fredag:  9.30 -16.30
Vi bor: Hillerødvej 116 3300 Frederiksværk lørdag:  efter aftale


Udstillingen er åben for besøg alle ugens dage, også lørdag og søndag, hvor man kan ringe for vejledning på tlf. 30858745.
Stenene er nummererede.

Udstillingen af gravsten omfatter alle stentyper

Udstillingen præsenterer et udvalg af gravsten i alle priskategorier, både billige gravsten i form af plænesten beregnet til kendt fællesgrav eller urnesten og dyrere gravsten for enkelt og dobbeltgravsteder.

At vælge gravsten kræver ro og rådgivning.

Du kan i de fredelige omgivelser orientere dig om de muligheder der findes. På udstillingen er anlagt 3 prøvegravsteder i form af et urnegravsted med en gravsten i størrelse ca. 50 cm. X 40 cm., et enkeltgravsted med en gravsten i størrelse ca. 70 cm. X 50 cm. og et dobbeltgravsted med en gravsten i størrelse ca. 80 cm. x 60 cm. Det giver mulighed for at bedømme størrelse af stenen i forhold til gravstedets størrelse. Ligeledes er der på udstillingen opstillet en skriftsten der viser de mest anvendte skrifttyper, både som indhugget inskription og som bronze inskription. Vores stenhugger kan desuden håndtegne og håndhugge den skrifttype som måtte ønskes, ligesom det er muligt at få sin egen håndskrift indhugget i stenen.

Opstilling af gravsten er en del af handelen.

Vi kører med egen lastbil til alle kirkegårde i det nordsjællandske område, både for afhentning af sten til ekstra inskription og for levering og opstilling af nye gravsten udvalgt fra udstillingen.

Vis på kort
Tilbage til oversigten