Menu

Haslev Gravsten og Stenhuggeri

Vi er altid parat til at byde dig velkommen til en samtale og en uforpligtende vurdering af muligheder med pristilbud.

Telefon: 
59 20 00 16         Åbningstider:  
E-mail: [email protected]     man & fredag: 12.30 -16.30
Vi bor:


Margrethevej 2 
4690  Haslev 
v/ det gamle vandtårn

   andre dage & weekend:

  efter aftale

Da vi kan være på udearbejde, hjemmebesøg mv. anbefaler vi, at der bestilles en tid i forvejen.


Udstillingen er åben for besøg alle ugens dage, også lørdag og søndag, hvor man kan ringe for vejledning på tlf. 30858745.
Stenene er nummererede.

Stort udvalg af gravsten i alle priskategorier.

Står du og skal finde en gravsten i Haslev, så kom og se vores store udstilling på hjørnet af Margrethevej og Bregentvedvej. Her kan du finde alt fra en billig gravsten, gravsten med håndskårede dekorationer, store gravsten både i polerede og helt rå versioner, plænesten og monumenter. Har vi ikke lige, hvad du søger, så fremstiller vi det!

Vores personale er klar til råd og velledning.

Vores medarbejder i stenhuggeriet i Haslev brænder for det helt særlige, der ligger i de samtaler, vi har med vores kunder. Når du er i den situation, hvor du har brug for at finde en gravsten i Haslev, så er det vores opgave at sørge for at kunne vejlede dig i det helt rigtige valg af gravsten, inskription og måske en dekoration eller anden form for udsmykning, der kan gøre stenen helt personlig for den person, du har måttet tage afsked med.

Opstilling af gravstenen er en del af handelen.

Vi sørger for hele tiden at holde os orienteret om reglerne på Haslev og omegns kirkegårde, så du altid kan være sikker på, at når du har indgået en aftale hos Stenhuggeriet i Haslev, så er der tænkt på alt. Alle gravsten køres ud af vores egen chauffør, der har rigtig mange års erfaring i opsætning af monumenter, lægning af plænesten, placering af urnegravsten og gravsten på større gravsteder. Alt foretages omhyggeligt og nænsomt.

Vis på kort
Tilbage til oversigten