Menu

Hillerød Gravsten og Stenhuggeri

Vi er altid parat til at byde dig velkommen til en samtale og en uforpligtende vurdering af muligheder med pristilbud.

 Telefon:  48 25 09 09      Åbningstider:  
E-mail: [email protected] man.- fredag:  10.00 -17.00
Vi bor: Frederiksværkgade 101, 3400 Hillerød lørdag:  efter aftale


Udstillingen er åben for besøg alle ugens dage, også lørdag og søndag, hvor man kan ringe for vejledning på tlf. 30858745.
Stenene er nummererede.

Hillerød Gravsten og Stenhuggeri ligger på Frederiksværksgade 101, midt imellem Ullerød Kirkegård og Nyhuse Kirkegård. 

At vælge gravsten kræver ro og rådgivning.

Udstillingen af gravsten præsenterer et stor udvalg af både polerede og ru gravsten, som er meget efterspurgt i området. Vores egne chauffører kører til alle kirkegårde i hele det nordsjællandske område, både for afhentning af sten med henblik på påsætning af ekstra inskription og for levering og opstilling af nye gravsten.

Vil du give stenen et personligt udtryk – Vi har dekorationen.

Dekorationer findes i forretningen i Hillerød i mange variationer, både som indhuggede dekorationer i gravstenene eller som påsatte bronzedekorationer. De mest anvendte typer i dag er blomster og fuglemotiver, hvor det før i tiden oftest var kors-symboler. En billig gravsten her på udstillingen i Hillerød kan sagtens være inklusive en enkel dekoration som dermed kan udtrykke et minde om den afdøde.

Stenhuggerens faglige kunnen giver muligheder.

Vores faglærte stenhuggere kan udføre næsten enhver tænkelig dekoration som kunden måtte ønske, ligesom vi har et righoldigt udvalg præsenteret på hjemmesiden under menuen gravsten : indhuggede dekorationer eller bronzedekorationer

Vis på kort
Tilbage til oversigten