Menu

Hørsholm Gravsten og Stenhuggeri

Hørsholm Stenhuggeri & Gravstensforretning

Velkommen tilvores udstilling. For personlig betjening bedes du venligst ringe på: tlf. nr. 45 86 01 74. Jette Lawes er altid parat til at byde dig velkommen til en samtale og en uforpligtende vurdering af muligheder med pristilbud.

Telefon: 
45 86 01 74    Åbningstider: 
 
E-mail: [email protected] Man. - fredag  10.00 - 16.30 
Vi bor: Usserød Kongevej 41, 2970 Hørsholm    


Udstillingen er åben for besøg alle ugens dage, også lørdag og søndag, hvor man kan ringe for vejledning.
Stenene er nummererede.

Gravsten i alle prisklasser.

Vi prioriterer højt at have større eller mindre udstillinger så bredt  geografisk repræsenteret som muligt. Stenhuggeriet i Hørsholm er en af de mindre udstillinger, men ikke desto mindre finder du mange natursten, som vi ved, der anvendes en hel del af på kirkegårdene i netop dette område. Der er selvfølgelig også plænesten, dyre monumenter, billige gravsten samt tilbehør til gravsteder. Alt tilvirkes af vores egne stenhuggere, som med mange års erfaring i ryggen kan fremstille stort set alt i sten.

At vælge gravsten kræver ro og rådgivning.

Det er naturligvis altid muligt at gå rundt på udstillingen og kigge i fred og ro, men hvis du vil være sikker på, at vi er der til at tage imod dig, når du kommer, så ring til os først. Vi er ofte på kirkegårdene rundt omkring os for hele tiden at være ajour med, hvad der sker af nye tiltag der. Vi kender de fleste af omegnens kirkegårdsregler for f.eks. plænestensstørrelser og -granittyper, om der i særlige områder ikke må være blanke sten, og hvad der ellers kunne være af forskrifter. Dermed er vi ikke altid på kontoret.

Opstilling af gravsten er en del af handelen.

Vi har egen chauffør kørende i området flere gange om ugen. Det vil sige, at vi altid med meget kort varsel kan hente en gravsten fra et gravsted, hvis der f.eks. på et dobbeltgravsted skal graves til den sidste af de to pladser. Såvel ved begravelser som ved bisættelser skal der i mange tilfælde tilføjes endnu et navn på en eksisterende sten. I disse tilfælde tages stenen ind på vores værksted (i henhold til forudgående aftale), og herefter får I en fast pris på ny inskription samt pris på eventuel renovering af eksisterende inskription og dekoration.

Vis på kort
Tilbage til oversigten