Menu

Nykøbing Falster Gravsten og Stenhuggeri

Lolland-Falster Stenhuggeri, Nykøbing Falster gravstensudstilling

Mickey Petersen er altid parat til at byde dig velkommen til en samtale og en uforpligtende vurdering af muligheder med pristilbud. Ring for en aftale.

Telefon: 
54 82 45 40      Åbningstider:  
E-mail: [email protected] man.- fredag: 10.00 -16.30
Vi bor: Herningvej 14 4800 Nykøbing F lørdag:  efter aftale


Udstillingen er åben for besøg alle ugens dage, også lørdag og søndag, hvor man kan ringe for vejledning.
Stenene er nummererede.

Udstillingen af gravsten omfatter alle stentyper.

Med områdets største udstilling af gravsten i Nykøbing Falster og udstilling ligeledes i Maribo er Frank Petersen parat til at hjælpe dig med at finde præcis den gravsten, der vil passe til såvel det pågældende gravsted som til den person, den skal være et gravminde over. På begge udstillinger præsenterer vi alt fra billige gravsten, specielle gravsten og monumenter, natursten i flere størrelser samt plænesten. Det er altid en følsom situation at skulle vælge gravsten, og man kan som pårørende tænke, om man nu også husker at få tænkt på det hele. Det er præcis derfor, det er en rigtig god idé at gå til Stenhuggeriet i Maribo eller Stenhuggeriet i Nykøbing Falster, fordi vi selvfølgelig er trænet i at være tovholderen, når det gælder valg af inskription, dekoration eller andet, der kan medvirke til et personligt gravminde over lige netop den person, I har mistet.

Kendskab til kirkegården.

Når du vælger en gravsten fra Stenhuggeriet, bliver den kørt ud til den pågældende kirkegård af vores egne erfarne chauffører og med omhu sat på plads på gravstedet eller omhyggeligt lagt i plæne. Vi kommer jævnligt på alle kirkegårde både i Nykøbing og Maribo og på hele Falster og Lolland. Det betyder, at vi kender kirkegårdene og ved, om der er særlige regler for størrelser eller valg af granittype til f.eks. plænesten på den kirkegård, du skal vælge sten til. Det betyder, at du kan koncentrere dig om det vigtigste: Inskriptionen og det mere personlige.

Stenhuggerens faglige kunnen er vores garanti.

Vi benytter kun uddannede stenhuggere, hvilket betyder, at hvert eneste produkt, vi leverer, altid vil fremstå i høj kvalitet - om det er monumenter, plænesten, urnesten, sten med håndskårne dekorationer, en billig gravsten i Maribo, en billig gravsten i Nykøbing Falster, - eller måske noget helt unikt, vi skal fremstille efter dit specielle ønske.

Vis på kort

Tilbage til oversigten