Menu

Ringsted Gravsten og Stenhuggeri

Ringsted Monumentforretning

Christian Nielsen, er altid parat til at byde dig velkommen til en samtale og en uforpligtende vurdering af muligheder med pristilbud. Ring for en aftale på tlf.: 5761 4342

Telefon: 
57 61 43 42       
E-mail: [email protected]    
Vi bor: Bøllingsvej 51, 4100 Ringsted    


Udstillingen er altid åben. Ring venligst for aftale, også lørdag eller søndag

Udstillingen af gravsten omfatter alle stentyper.

Vores udstilling med gravsten i Ringsted finder du på Bøllingsvej. Her kan du let parkere i vores indkørsel, og der er et stort udvalg af gravsten i alle udformninger: Billige gravsten, dyre gravsten, plænesten, monumenter og et helt hjørne af udstillingen kun med natursten. Her har vi sågar en lille indendørs udstilling.

At vælge gravsten kræver ro og rådgivning.

I vores stenhuggeri i Ringsted er en af vores mest erfarne medarbejdere parat til at hjælpe, råde og vejlede dig igennem valget af gravsten, inskription og måske dekorationer eller andet, der kan medvirke til at gøre den valgte gravsten til noget helt særligt. Såvel inskription som dekorationer lader sig gøre både som indhugget og i bronze, så i et samspil mellem jeres ønsker og vores vejledning finder I frem til lige præcis det, I gerne vil have, stenen skal fortælle. Kom trygt og find en billig gravsten i Ringsted, - vi er der for dig, uanset om du ønsker stort eller småt.

I tilfælde af, at du ikke har nogen mulighed for at komme til vores stenhuggeri i Ringsted, kan vi altid hjælpe dig alligevel. Hvis vi pr. telefon kan pejle os ind på nogenlunde, hvad du har brug for, sender vi gerne fotos af et par relevante sten, hvor vi også kan vise eksempler på inskription, osv.

Vi samarbejder med kirkegården.

Vi gør også meget for altid at være på forkant med regler og forskrifter på de forskellige kirkegårde i Ringsted og omegn og færdes der ofte. I og med vi i nogen grad færdes ude omkring, er det altid en god idé at ringe til os, hvis I vil være helt sikre på at træffe os i Stenhuggeriet i Ringsted.

Vis på kort

Tilbage til oversigten