Menu

Slagelse Gravsten og Stenhuggeri

Slagelse Monumentforretning

Birthe Pedersen, er altid parat til at byde dig velkommen til en samtale og en uforpligtende vurdering af muligheder med pristilbud.

Telefon: 
58 52 39 50      Åbningstider:  
E-mail: [email protected] man.- fredag:  9.30 -16.30
Vi bor: Sorøvej 20, 4200 Slagelse lørdag:  efter aftale


Udstillingen er åben for besøg alle ugens dage, også lørdag og søndag, hvor man kan ringe for vejledning på tlf. 30858745.
Stenene er nummererede.

Få råd og vejledning ved valg af gravsten.

Søger du gravsten i Slagelse, så kom og besøg Stenhuggeriet på Sorøvej, hvor vi præsenterer en stor og varieret udstilling. Vi hjælper og vejleder dig kompetent og med engagement, hvad enten du ønsker vores billigste gravsten eller vores smukkeste monument, en plænesten eller tilføjelse på en eksisterende gravsten. Hos Slagelse Monumentforretning gør vi meget ud af en personlig samtale med hver eneste kunde, sådan at vi i fællesskab kan finde frem til præcis den inskription og dekoration eller anden udsmykning, der gør den valgte gravsten til noget helt særligt over den person, I har mistet.

Gravsten i alle prisklasser.

Du kan altid finde en billig gravsten i Slagelse, og uanset hvad du vælger, kan du være helt tryg ved, at du får et kvalitetsprodukt. Hos os er det til enhver tid vores uddannede og dygtige stenhuggere, der udmåler og tilpasser inskription og eventuelle dekorationer efter størrelsen på den valgte gravsten. Det betyder en uovertruffen faglig korrekthed for hvert eneste produkt, vi leverer.

Opstilling af gravstenen er en del af handelen.

Levering af hver enkelt gravsten fra Stenhuggeriet foretages af vores egne chauffører, der omhyggeligt og med nænsomhed over for gravsteder og beplantning placerer gravsten og monumenter, eller lægger plænesten på en sådan måde, at de ligger fast og stabilt.  Vi har et godt samarbejde med kirkegårdspersonalet i hele området, og derudover gør vi meget for at holde os orienteret om de forskellige kirkegårdes regler om f.eks. plænestensstørrelser, granittyper og særlige forskrifter i øvrigt.

Den faglærte stenhugger er vores garanti.

Når der skal tilføjes et navn på en gravsten i Slagelse eller omegn, er det selvfølgelig også en opgave for os. Når vi har set den pågældende sten, giver vi dig en fast pris på tilføjelse af det nye navn samt eventuel renovering af eksisterende inskription. Ring, send mail eller kom ud til os på Sorøvej i Slagelse.

Vis på kort

Tilbage til oversigten