Menu

Storkøbenhavns Gravsten og Stenhuggeri

Bjarne Christiansen, er altid parat til at byde dig velkommen til en samtale og en uforpligtende vurdering af muligheder med pristilbud. Ring for en aftale:

Telefon: 
36 70 30 38      Åbningstider:  
E-mail: [email protected] man.- fredag:  9.30 -16.30
Vi bor: Roskildevej 302, 2610 Rødovre lørdag:  efter aftale


Udstillingen er åben for besøg alle ugens dage, også lørdag og søndag, hvor man kan ringe for vejledning på tlf. 30858745.
Stenene er nummererede.

Udstillingen omfatter alle stentyper.

På en stor hjørnegrund lige ud til Roskildevej præsenterer Stenhuggeriet i Rødovre en stor og varieret udstilling af gravsten. Så godt som alle vores gravsten er fremstillet på eget værksted. Det er faguddannede og kreative stenhuggere, der til stadighed finder på nye udformninger og udsmykninger af gravsten. Derfor vil du altid kunne finde plænesten, urnegravsten, natursten, billige gravsten, dyre monumenter, - og hvis du alligevel ikke fandt det, du søgte, fremstiller vi det!

Vores personale giver råd og vejledning.

Ved valg af gravsten i Rødovre bliver du mødt af en engageret medarbejder, som under en personlig samtale omkring dine og familiens ønsker vil guide jer igennem beslutninger om inskription og eventuel dekoration. Under en sådan samtale vil vores medarbejder med stor respekt for den følsomme situation stille jer de nødvendige spørgsmål, der skal til, for at stenen kan komme til at udtrykke et personligt minde over afdøde. Det er en stor fordel at komme til Stenhuggeriet, netop fordi vi i hver af vores forretninger har kompetente mennesker, som er din tovholder vedrørende gravsten og levering af den, mens du selv har rigeligt andet at tænke på

Service uanset pris.

Om du vælger udstillingens billigste gravsten eller det dyreste monument, så køres hvert eneste gravminde fra Stenhuggeriet i Rødovre ud til den pågældende kirkegård af vores egen chauffør, som kender kirkegårdene i området. Vi har gode og yderst stabile chauffører, som omhyggeligt placerer hver eneste gravsten eller plænesten korrekt.

Vis på kort

Tilbage til oversigten