top of page
Danstein stenhuggerier Glostrup

Glostrup Gravsten og Stenhuggeri

Åbningstider:

Mandag til fredag 8.30 – 16.30

Lørdag og søndag efter aftale

Vores udstilling har døgnåbent

Glostrup Gravsten og Stenhuggeri

Skolevej 4 · 2600 Glostrup
Telefon: 43 96 18 06

E-mail: glostrup@danstein.dk

 

 

Øvrige oplysninger:

Udstillingen er åben for besøg alle ugens dage, også lørdag og søndag, hvor du kan ringe for vejledning på

tlf. 43 96 18 06


Stenene er nummererede.

Udvælg gravsten i rolige omgivelser

Stenhuggeriet i Glostrup er placeret på Skolevej lige over for Søndre kirkegård og meget tæt på hovedvejen. På en hyggelig udstilling under store træer finder du et væld af forskellige gravsten. Her er både plænesten, hjertesten, blanke og ru sten, billige gravsten og store monumenter.

Finder du ikke præcis, hvad du søger, er vores medarbejder altid parat til at lytte til dine ønsker, hvorefter vi kan fremstille et gravminde, som lige netop du har bestemt, det skal se ud.

 

Råd og vejledning er vigtig

Ud over salg af nye gravsten er vi naturligvis også behjælpelig med tilføjelse af inskription i eksisterende gravsten. Når du henvender dig til os med en tilføjelse, og efter at vi har haft lejlighed til at se stenen, får du altid en fast pris på den nye inskription samt i de fleste tilfælde forslag til og pris på renovering af den eksisterende inskription.

Grunden til, at vi altid skal se stenen, før vi kan oplyse en fast pris, er, at der er mange faktorer, som afgør prisfastsættelsen. Dette er eksempelvis indhugningsmetoden.
Der findes mange forskellige former for indhugning og noget er gedigent håndværk af ældre dato. Ydermere findes der mange forskellige typer af bronzeinskription.

 

Det er til gengæld din klare fordel ved at gå til os som fagfolk. Du bliver altid mødt af et uddannet personale, som håndterer alle gravsten – nye som eksisterende – på samme professionelle facon. Hvilket dermed altid resulterer i et stykke kvalitetsarbejde.

 

Vores service er først afsluttet, når stenen er på gravstedet

Når du vælger gravsten i Glostrup, får du den også leveret til kirkegården og placeret på gravstedet eller i plænen af vores egne kvalificerede opstillere, som er specialiserede til netop denne særlige opgave. Alt transporteres på vores egne biler, og alle leverancer foretages med omhu og nænsomhed over for beplantning og kirkegårdene i øvrigt.

Se også: Stenhugger København SV

bottom of page