top of page
Helsingør gravsten og stenhuggeri til en fair pris

Helsingør Gravsten og Stenhuggeri

Åbningstider:

Mandag til fredag 8.30 – 16.30

Lørdag og søndag efter aftale

Vores udstilling har døgnåbent

Helsingør Gravsten og Stenhuggeri

Kongevejen 80 · 3000 Helsingør
Telefon: +45 70 60 63 20

E-mail: helsingor@danstein.dk

Vores udstilling af gravsten, monumenter og plænesten er åben for besøg alle ugens dage, døgnet rundt. Har du spørgsmål eller brug for vejledning, er du altid velkommen til at ringe til os. Stenene er nummererede.

Din lokale stenhugger i Helsingør

Helsingør Gravsten og Stenhuggeri er centralt placeret på Kongevejen i Helsingør med gode parkeringsmuligheder. Bus 801A holder næsten lige ved døren med kun 3 min. gåafstand. Lige ud til Kongevejen, foran vores lokaler, finder du vores store udstilling, der indeholder et rigt udvalg af af gravsten, monumenter og plænesten. Her kan du se de mange muligheder for gravsten og lade dig inspirere til den helt rigtige løsning for dig. Vores medarbejdere er altid behjælpelige med professionel og kompetent rådgivning, så du bliver vejledt gennem alle beslutninger. Derudover har vi et indgående kendskab til de lokale kirkegårde og et tæt samarbejde med lokale bedemænd, så du kan være helt tryg ved at alle forskrifter bliver overholdt.

Gravsten i natursten

Det kan være en svær og stor beslutning at vælge den rette gravsten og der kan være mange valg og hensyn, som skal tages. 


Hos Helsingør Gravsten og Stenhuggeri har vi dybdegående viden om de officielle bestemmelser og mange års erfaring med at guide vores kunder gennem valg af stentype, materiale og inskription. 


Uanset om du ønsker en poleret gravsten eller en ru natursten, har vi et stort udvalg af granittyper og størrelser. Vi har også et stort udvalg af inskription og eventuel dekoration.


Det er vigtigt for os, at give personlig vejledning og gennem en tæt dialog finde frem til den sten, der passer til dine og afdødes ønsker. Samtidig tilbyder vi også et bredt sortiment af tilbehør til gravstedet.

Vi har også gravsten til lave priser

Vi ved at prisen også kan være en faktor i valg af den rette gravsten.

 

Derfor fører vi et bredt udvalg af gravsten, plænesten og urnegravsten, så du har et bredt udvalg til fair priser.

 

Uanset om du leder efter en lille eller stor løsning, vil vores medarbejdere guide dig til et godt og prisvenligt resultat.

bottom of page