top of page
bronze_fugle_sten.jpg

Hillerød Gravsten og Stenhuggeri

Åbningstider:

Mandag til fredag 8.30 – 16.30

Lørdag og søndag efter aftale

Vores udstilling har døgnåbent

Hillerød Gravsten og Stenhuggeri

Frederiksværksgade · 3400 Hillerød
Telefon: +45 48 25 09 09

E-mail: hillerod@danstein.dk

Har du spørgsmål eller brug for vejledning, er du altid velkommen til at ringe til os. Stenene er nummererede. Da vi kan være på kirkegården, andet udearbejde eller optaget med en familie, er det en god idé at ringe før besøg.

Din lokale stenhugger i Hillerød

På Frederiksværksgade ligger din lokale stenhugger i Hillerød. Her kan du komme forbi og få hjælp til at vælge den rette gravsten og øvrig dekoration til et gravsted.

Gravsten i natursten

Det kan være en svær og stor beslutning at vælge den rette gravsten og der kan være mange valg og hensyn, som skal tages. 


Hos Hillerød Gravsten og Stenhuggeri har vi dybdegående viden om de officielle bestemmelser og mange års erfaring med at guide vores kunder gennem valg af stentype, materiale og inskription. 


Uanset om du ønsker en poleret gravsten eller en ru natursten, har vi et stort udvalg af granittyper og størrelser. Vi har også et stort udvalg af inskription og eventuel dekoration.


Det er vigtigt for os, at give personlig vejledning og gennem en tæt dialog finde frem til den sten, der passer til dine og afdødes ønsker. Samtidig tilbyder vi også et bredt sortiment af tilbehør til gravstedet.

Vi har også gravsten til lave priser

Vi ved at prisen også kan være en faktor i valg af den rette gravsten.

 

Derfor fører vi et bredt udvalg af gravsten, plænesten og urnegravsten, så du har et bredt udvalg til fair priser.

 

Uanset om du leder efter en lille eller stor løsning, vil vores medarbejdere guide dig til et godt og prisvenligt resultat.

bottom of page