top of page
Danstein stenhuggerier Holbæk

Holbæk Gravsten og Stenhuggeri

Åbningstider:

Mandag til fredag 8.30 – 16.30

Lørdag og søndag efter aftale

Vores udstilling har døgnåbent

Holbæk Gravsten og Stenhuggeri

Kalundborgvej 20 · 4300 Holbæk
Telefon: 59 43 07 77

E-mail: holbaek@danstein.dk

Chr. Nielsens Monumentforretning

Udstillingen er åben for besøg alle ugens dage, også lørdag og søndag, hvor du kan ringe for vejledning på tlf. 59 43 07 77. Stenene er nummererede.

 

Chr. Nielsens Monumentforretning er grundlagt i 1904 og videreføres i dag af 5. generation. Det er dermed Danmarks ældste familieejede stenhuggeri i samme slægt. Stenhuggerforretningen lå oprindelig i Strandporten, ca. 300 m. øst for den nuværende placering på Kalundborgvej 20.

Udstillingen af gravsten præsenterer et stort udvalg i alle priskategorier. Der er både billige gravsten i enkle faconer og dyrere sten med håndværksmæssig behugning og ornamentering.

 

Opstilling af gravstenen er en del af handelen

Vi har egne opstillere som kører til alle kirkegårde, både for afhentning af sten med henblik på tilføjelse af ny inskription samt for levering og opstilling af nye gravsten udvalgt fra udstillingen.

 

Tilbehør til gravsted

Tilbehør er en overvejelse, som oftest kommer på tale, når gravstedet er anlagt, men hvor der er mange muligheder for at give gravstedet et personligt præg, udover den beplantning som er foretaget.
De granitprodukter vi tilbyder på udstillingen i Holbæk er alle produkter, som kan laves af vore faglærte stenhuggere i den samme farve som den valgte gravsten. Se mere af Dansteins tilbehør til gravsted.

Vi har på udstillingen i Holbæk anlagt tre prøvegravsteder:

  • Et urnegravsted – et enkelt kistegravsted – og et dobbelt kistegravsted.

 

På disse gravsteder er vist forskellige former for tilbehør, såsom småsten som bunddække, granitvase, fuglebad i naturform eller i hjerteform, trædefliser, lanterne til lys, granitbænk og siddesten. Udvalget er stort og i alle prisklasser.

Stenhuggeren kan råde og vejlede

Vores stenhugger eller bestyrer kommer gerne med forslag til indretning af gravstedet samt et prisoverslag. Du kan se billeder af de enkelte produkter her på hjemmesiden

Se også: Stenhugger Roskilde eller Stenhugger Jyderup

 

bottom of page