top of page
Danstein stenhuggerier Hørsholm

Hørsholm Gravsten og Stenhuggeri

Åbningstider:

Mandag til fredag 8.30 – 16.30

Lørdag og søndag efter aftale

Vores udstilling har døgnåbent

Hørsholm Gravsten og Stenhuggeri

Usserød Kongevej 105 · 2970 Hørsholm
Telefon: 45 82 06 01

E-mail: birkeroed@danstein.dk

Udstillingen er åben for besøg alle ugens dage, også lørdag og søndag, hvor du kan ringe for vejledning.
Stenene er nummererede.

 

Stor udstilling med sten i alle priskategorier

Hos Danstein Stenhuggerier i Stenhuggeriet i Hørsholm er der et rigt udvalg af gravsten, monumenter og plænesten. Skal du bruge en billig gravsten, plænesten eller ru natursten, så kom og kig.
Vores medarbejder er der for dig, uanset om du har brug for den helt lille eller den helt store løsning.
Der findes i dag mange muligheder for køb af gravsten, men fordelen ved at komme ind til os i vores forretning er, at du her får en personlig betjening, hvor du blidt og kompetent bliver vejledt igennem alle beslutninger ved valg af sten, inskription og eventuel udsmykning/tilbehør til gravsted.

 

Stenhuggeren er klar med råd og vejledning

Når aftalen om sten er på plads, vil vores uddannede stenhuggere tage sig af selve tilvirkningen af gravstenen. Det vil sige, at det i hvert enkelt tilfælde er faguddannede personer, der dels afpasser inskriptions- og dekorationsstørrelser til præcis den valgte sten og dels foretager monteringen heraf, hvad enten det drejer sig om indhuggede tegn eller bronzetegn.

 

Det betyder faglig korrekthed hver gang, og før stenen sendes ud fra vores værksted, har den yderligere været igennem en kvalitetskontrol, hvor man rent fysisk står med en udskrift af den underskrevne ordre og kontrollerer, at alle indgåede aftaler er overholdt.

Se også: Hillerød eller Frederiksværk Gravsten og Stenhuggerig

bottom of page