top of page
Danstein stenhuggerier Næstved

Næstved Gravsten og Stenhuggeri

Åbningstider:

Mandag til fredag 8.30 – 16.30

Lørdag og søndag efter aftale

Vores udstilling har døgnåbent

Næstved Gravsten og Stenhuggeri

Indre Vordingborgvej 4 · 4700 Næstved
Telefon: 55 72 18 09

E-mail: naestved@danstein.dk

 

Eigil Caspersens Efterfølger

Udstillingen er åben for besøg alle ugens dage, også lørdag og søndag, hvor du kan ringe for vejledning på 55 72 18 09. Stenene er nummererede.

Stenhuggerens faglige kunnen er vores garanti

I vores stenhuggeri i Næstved har du mange muligheder. På udstillingen har du mulighed for at finde en gravsten i alle prisklasser, og der er et stort udvalg af plænesten. Denne store udstilling byder på mange, både små og store natursten samt muligheden for at komme med sin egen sten og tale med stenhuggeren om, hvorvidt den er egnet som gravsten.

Stort udvalg af gravsten i alle typer og prisklasser

Når du skal vælge en gravsten i Næstved, får du den ypperste betjening på hjørnet af Ostenfeldtsvej og Indre Vordingborgvej. Stenhuggeren kan fremvise et væld af muligheder og størrelser på dekorationer til gravstenen, såvel indhugget som i bronze, og du kan i samråd beslutte, hvor meget inskriptionen og udsmykningen kan og må fylde på gravstenen, monumentet eller plænestenen – og hvor meget det må koste.

Hvis du har brug for en billig gravsten i Næstved, står vi parat med al vores faglige viden og ekspertise, nøjagtigt som hvis du køber udstillingens største monument. Vi kan og vil gerne råde og vejlede dig efter bedste evne her, hvor du står i en svær situation.

Vi har sat os grundigt ind i forskrifter og regler på Næstved og omegns kirkegårde, og vi kan derfor være behjælpelig med vejledning, når du har brug for en gravsten.

 

Vores service slutter først efter opstilling af gravstenen

Vores egne erfarne opstillere kører flere gange om ugen – og altid efter behov – og enhver sten nedfældes eller placeres med omhu i plæne eller på gravsted.

Se også: Stenhugger Vordingborg

bottom of page