top of page
Danstein stenhuggerier Ringsted

Ringsted Gravsten og Stenhuggeri

Åbningstider:

Mandag til fredag 8.30 – 16.30

Lørdag og søndag efter aftale

Vores udstilling har døgnåbent

Ringsted Gravsten og Stenhuggeri

Bøllingsvej 51 · 4100 Ringsted
Telefon: 5761 4342

E-mail: ringsted@danstein.dk

Udstillingen er åben for besøg alle ugens dage – også lørdag og søndag, hvor du kan ringe for vejledning på tlf. 5761 4342. Stenene er nummererede.

Udstillingen af gravsten omfatter alle stentyper

Vores udstilling med gravsten i Ringsted finder du på Bøllingsvej. Her kan du let parkere i vores indkørsel, og der er et stort udvalg af gravsten i alle udformninger: Billige gravsten, dyrere gravsten, plænesten, monumenter og et helt hjørne af udstillingen kun med natursten. Vi har sågar en lille indendørs udstilling.

 

At vælge gravsten kræver ro og rådgivning

I Stenhuggeriet i Ringsted er vores erfarne medarbejder parat til at hjælpe, råde og vejlede dig igennem valget af gravsten, inskription, dekorationer eller andet, der kan medvirke til at gøre den valgte gravsten til noget helt særligt.

Inskription eller dekoration fås som indhugget eller i bronze. Kom trygt og find en billig gravsten hos os – vi er her for dig uanset om du ønsker stort eller småt. I tilfælde af, at du ikke har nogen mulighed for at komme til vores stenhuggeri i Ringsted, kan vi altid hjælpe dig. Ring til os og lad os tale sammen om tanker, behov og pris. Vi sender så fotos af et par relevante sten, hvor vi også kan vise eksempler på inskription, dekoration og andet.

 

Vi samarbejder med kirkegården

Vi gør meget for altid at være på forkant med regler og forskrifter på de forskellige kirkegårde i Ringsted og omegn, så vi kan vejlede dig bedst muligt. Vi kan være på kirkegårdsarbejde, og derfor er det en god idé at ringe til os og aftale en tid, hvis du ønsker at vælge en gravsten.

Se også: Stenhugger Slagelse

bottom of page