top of page
Danstein stenhuggerier Rødovre

Rødovre Gravsten og Stenhuggeri

Åbningstider:

Mandag til fredag 8.30 – 16.30

Lørdag og søndag efter aftale

Vores udstilling har døgnåbent

Rødovre Gravsten og Stenhuggeri

Roskildevej 302 · 2610 Rødovre
Telefon: 36 70 30 38

E-mail: roedovre@danstein.dk

Udstillingen er åben for besøg alle ugens dage, også lørdag og søndag, hvor du kan ringe for vejledning på tlf. 36 70 30 38.
Stenene er nummererede.

 

Udstillingen omfatter alle stentyper

På en stor hjørnegrund lige ud til Roskildevej præsenterer Stenhuggeriet i Rødovre en stor og varieret udstilling af gravsten. Alle vores gravsten er fremstillet på eget værksted. Det er faguddannede og kreative stenhuggere, der til stadighed finder på nye udformninger og udsmykninger af gravsten. Derfor vil du altid kunne finde plænesten, urnegravsten, natursten, billige gravsten, dyrere monumenter – og hvis du alligevel ikke fandt det, du søgte, fremstiller vi det!

 

Vores personale giver råd og vejledning

Ved valg af gravsten hos stenhuggeriet Danstein i Rødovre bliver du mødt af en engageret medarbejder, som under en personlig samtale omkring dine og familiens ønsker – vil guide jer igennem beslutninger om inskription og eventuel dekoration. Under en sådan samtale vil vores medarbejder med stor respekt for den følsomme situation stille jer de nødvendige spørgsmål, der skal til, for at stenen kan komme til at udtrykke et personligt minde over afdøde.

Det er en stor fordel at komme til vores stenhuggerier, netop fordi vi i hver af vores forretninger har kompetente mennesker, som er din tovholder vedrørende gravsten og levering af den, mens du selv har rigeligt at tænke på.

 

Service uanset pris

Hvert eneste gravminde leveres ud til den pågældende kirkegård af egen opstiller, som kender kirkegårdene i området. Vi har gode og yderst stabile opstillere, som omhyggeligt placerer hver eneste gravsten eller plænesten korrekt.

Se også: Tåstrup Gravsten og Stenhuggeri

bottom of page