top of page
Danstein stenhuggerier Tåstrup

Tåstrup Gravsten og Stenhuggeri

Åbningstider:

Mandag til fredag 8.30 – 16.30

Lørdag og søndag efter aftale

Vores udstilling har døgnåbent

Tåstrup Gravsten og Stenhuggeri

Husmandsvej 2 · 2630 Tåstrup
Telefon: +45 43 71 03 35

E-mail: taastrup@danstein.dk

Udstillingen er åben for besøg alle ugens dage, også lørdag og søndag, hvor du kan ringe for vejledning på tlf. 43 71 03 35.
Stenene er nummererede.

 

Tåstrup Gravstensforretning ligger i fredelige omgivelser på hjørnet af Husmandsvej og Tåstrup Hovedgade. Der er parkeringsmulighed på området.

 

Udstillingen af gravsten omfatter alle stentyper

Udvalget af gravsten er det største og mest varierede i Storkøbenhavn, med specielt mange ru natursten. Vi har egne opstillere som kører til alle kirkegårde i det Storkøbenhavnske område, både for afhentning af sten med henblik på tilføjelse af ny inskription samt for levering og opstilling af nye gravsten, udvalgt fra udstillingen i Tåstrup.

 

Symboler på gravsten

Symboler blev ofte anvendt før i tiden til at symbolisere afdødes erhverv og beskæftigelse.

I dag er det ligeså tit eller oftere, at man ønsker et symbol for fritidsbeskæftigelse, en ketcher over en afdød som dyrkede badminton, en fiskestang over en afdød som fiskede i sin fritid. Kæledyr, såsom en hund eller en kat bliver også anvendt som dekoration på gravstenen.

 

Gravsten i alle prisklasser

Både billige og dyrere gravsten kan have indhugget et symbol, som pårørende finder dækkende for situationen eller afdødes interesse eller tilhørsforhold.

 

Stenhuggerens faglige kunnen giver muligheder

Hos stenhuggeriet Danstein i Tåstrup tilbyder vi også at indhugge motiver, som pårørende selv har i familien og måtte ønske på den påtænkte gravsten. Faglærte stenhuggere tilretter motivet, så det passer til gravstenen.

Se også: Gentofte Gravsten og Stenhuggeri

bottom of page