top of page

Personliggør din gravsten med en smagfuld figur i bronze

En dekoration til gravstedet er en fin og smuk detalje, der får gravstedet til at skille sig ud og gør det unikt.

I samarbejde med O. Storm Sørensens Broncestøberi kan Danstein levere flotte kvalitetsfigurer, der fungerer som påsatte dekorationer til gravstenen eller små figurer, der kan pynte fritstående på gravstedet.

 

Mange har et helt særligt minde eller en speciel følelse forbundet med den afdøde, som de ønsker skal indfanges på gravstenen eller omkring gravstedet. Dette kunne være et hjerte for kærlighed eller en flyvemaskine til at symbolisere en rejselysten sjæl. Her kan en velvalgt bronzefigur være oplagt til at mindes og bevare de gode erindringer om vores kære.

I vores udvalg findes der et bredt udvalg af de klassiske kristne symboler som kors og engle, men der findes også bronzefigurer i form af hjerter, hunde og roser. Havde den afdøde en fortid som sømand, er det også muligt at dekorere gravstenen med et anker.

Påsatte dekorationer til gravstenen med farve og aluminium

Vi leverer gravstensdekorationer med overfladebehandling. Overfladebehandlingerne giver en flot effekt, der både kan gøre dekorationerne matte og metalliske i udtrykket eller glansfulde og yndige. Med disse dekorationer er det kun fantasien, der sætter grænser. 

En ubehandlet aluminiumsrose på gravstenen udtrykker en fin balance mellem det maskuline og feminine. Omvendt er vores fine forgyldte fugl en detalje, der kan løfte og give en gravsten et ædelt udtryk.

Dekorationerne leveres med mange forskellige overfladebehandlinger, der inkluderer: forniklet, forgyldt, patineret med hvid farve, patineret med grøn og/eller rød farve, bruneret, mørk patineret, hvid lak, sort lak, klar lak, ubehandlet og standard (patineret med polering og lakering). 

Se også vores Strassacker bronze-fugle.

bottom of page