top of page

Inspiration til hus, have og park

Lad Danstein give dig idéer og råd til renovering og fornyelse af hus, have og park

 

Har du brug for inspiration til haven, park eller hus? Så er Danstein stedet for dig! Vi er en af Danmarks ældste stenhuggerier og har været en familievirksomhed i 5 generationer. Vores ekspertise og erfaring inden for sten og monumenter giver os en unik forståelse for, hvordan sten kan bruges i haven til at skabe smukke og funktionelle rum.

Vi har et bredt udvalg af sten, der kan bruges til at skabe alt fra sti- og terrassebelægninger til blomsterbede og højbede. Vores trædesten er særligt populære, da de er holdbare og skaber et elegant og naturligt udseende i haven. Vi har trædesten i forskellige størrelser, farver og former, så du kan finde den perfekte sten til din have.

Men vores ekspertise stopper ikke ved sten til haveprojekter. Vi er også kendt for vores smukke gravsten og monumenter, som kan bruges til at mindes og ære dem, der har forladt os. Vores stenhuggere kan skabe skulpturelle og personlige gravsten, der er unikke for den afdøde.

Hos Danstein er vi stolte af at have vores eget stenhuggeri, hvilket betyder, at vi kan lave alt på egen hånd og tilbyde individuelle løsninger til vores kunder. Vi er også stolte af at opsætte gravsten på kirkegårde selv, så du kan være sikker på, at alt er i orden.

Vi ved, at det kan være overvældende at starte et haveprojekt eller vælge den rigtige gravsten. Derfor er vi altid klar til at give uforpligtende inspiration til haven og rådgivning, så du kan træffe den bedste beslutning for dig og din have eller gravsted. Vores priser er altid inklusive moms, så du behøver ikke bekymre dig om skjulte omkostninger.

Så hvis du har brug for inspiration til haven eller leder efter den perfekte gravsten, så kontakt os i dag og lad Danstein hjælpe dig med at skabe smukke minder og haveoplevelser, der varer ved. I det følgende kan du læs om inspiration til haven eller kontakt os og få svar på dine spørgsmål.

Granit varer evigt

Danstein Stenhuggerier fremstiller granit og stenudsmykninger efter individuelle mål og ønsker.

 

Her er nogle idéer til inspiration til haven

 

Inspiration til vand i haven

En natursten eller et særligt smukt klippestykker kan ved gennemboring og montering af et pumpeanlæg blive en smuk haveskulptur med beroligende lyd af rindende vand.

 

Fuglebade i haven eller til gravstedet

Ønsker du en have med et levende fugleliv, er det en god ide, at lade et flot granitfuglebad indgå i haveplanen.

Granitplader

Rigtigt mange har en udendørs køkkenarbejdsplads ude. Her er en granitplade den ideelle løsning, fordi en granitplade er smuk at se på og er helt uforgængelig.

  • Vi fremstiller plader til borde, vindueskarme m.m. efter mål i et utal af granittyper. 

 

Havemøbler

Bænke, taburetter og borde i granit er en smuk og vedligeholdelsesfri løsning, der også er prismæssigt konkurrencedygtig. Og møbler i granit skal aldrig udskiftes.

 

Nummer og gårdsten

En natursten med ejendommens navn, familiens navn eller blot husnummer er et smukt personligt vartegn,
en stenflise med inskription kan nedlægges direkte i brolægningen. 

 

Flagstang

Hvorfor nøjes med en anonym og kedelig betonklods til at holde flagstangen, når du kan få en god solid og smuk støtte, der er hentet direkte fra naturen?

 

Trapper

Vi fremstiller stentrapper såvel i massiv granit, som belægning efter individuelle ønsker.
Sokker og lignende kan også beklædes med granit. 

 

Natursten

Sten kan også indgå som kunstneriske og skulpturelle elementer i have og park. F.eks kan 2 granitsøjler flankere en indkørsel på elegant vis. Vi tilbyder et stort udvalg af natursten, der kan bruges direkte, eller forarbejdes til en given opgave.

Kontakt os for mere inspiration til haven

Danstein er et af Danmarks ældste stenhuggerier, med 5 generationers erfaring inden for sten og monumenter. De tilbyder forskellige stentyper til haver såsom trædesten, granitplader, havemøbler og de skaber også skulpturelle gravsten og monumenter til mindesmærker. Deres ekspertise ligger ikke kun i at levere sten, men også i at rådgive kunderne, opsætte gravsten på kirkegårde og skabe individuelle løsninger. 

 

Danstein har fokus på kvalitet og gør priser inklusiv moms for at undgå skjulte omkostninger. Deres sortiment inkluderer også natursten til forskellige dekorative formål i haver og parker. Kontakt os og lad os hjælpe dig med at skabe din drømmehave med sten eller de bedste omgivelser for at ære og mindes.

inspiration til haven i granit
bottom of page