top of page

DANSK FAMILIEEJET
STENHUGGERI
SIDEN 1904

LÆS HER

5. generation - en histore på over 115 år

Danstein blev grundlagt under navnet "Chr. Nielsen's Monumentforretning" i Holbæk i 1904 af Christian Nielsen. Han var udlært Stenhugger i en tid, hvor faget primært beskæftigede sig med bygningsopgaver såsom sokler og fundamenter.

Christian Nielsen var dog særligt interesseret i at lave sten til monumenter og mindesmærker, og han ville gerne åbne sin egen forretning i Holbæk på Vestsjælland. Der manglede bare penge.. Men så hjalp heldet ham på vej!

En forårsdag i 1904, på en tur ud over markerne ved Holbæk, fandt han en gammel guldring. Den afleverede han til Nationalmuseet, der betragtede ringen som danefæ, og gav Christian Nielsen en pæn sum penge for fundet.
Det blev starten på "Christian Nielsen's Monumentforretning" i Strandporten i udkanten af Holbæk.

Siden er virksomheden gået i arv fra generation til generation i lige linje og ejes og drives i dag af 5. generation
Mathias og Christian Nielsen. I dag er Danstein en betragelig virksomhed med egen produktion og eksport af gravsten, natursten til bygge og anlæg – samt mange afdelinger rundt i landet. 

 

Erfaring forpligter

Mere end 115 års virke som stenhugger i samme familie forpligter, og det er en forpligtelse, vi står ved. 

Vore kunder skal opfatte os som kompetente rådgivere, der altid finder den løsning, som passer bedst til deres behov. Vi løser alle opgaver på eget granitværk med en omfattende viden om kvalitet, hugning af sten, design, tekniske løsninger og tidssvarende inskriptioner. Derfor kan vi også garantere vore kunder den korteste leveringstid i branchen. 

 

Fordele hos Danstein

  • Vi opsætter altid selv gravsten på kirkegårdene

  • Vi laver alt på egen fabrik - selv de mest individuelle løsninger

  • Vi er altid klar til uforpligtende vejledning og rådgivning

  • Vores priser er altid inkl. moms

 

bottom of page