top of page
Danstein stenhuggerier Hedehusene

Hedehusene Gravsten og Stenhuggeri

Åbningstider:

Mandag til fredag 8.30 – 16.30

Lørdag og søndag efter aftale

Vores udstilling har døgnåbent

Hedehusene Gravsten og Stenhuggeri

Hovedgaden 415A · 2640 Hedehusene
Telefon: 46 56 10 18

E-mail: info@danstein.dk

Udstillingen i Hedehusene er åben for besøg alle ugens dage, også lørdag og søndag, hvor du kan ringe for vejledning på tlf. 46 56 10 18. Stenene er nummererede.

 

Gravsten i alle prisklasser

Udstillingen af gravsten præsenterer et udvalg af både poleret og ru gravsten, som er hyppigt efterspurgt i området. Vores egne opstillere kører til alle kirkegårde i hele området, både for afhentning af sten med henblik på tilføjelse af ny inskription samt for levering og opstilling af nye gravsten. Hvis du er interesseret i at vide, hvad en gravsten koster, så er du altid velkommen til at ringe eller skrive en mail.

 

Vil du give stenen et personligt præg? Vi har dekorationen!

Dekorationer findes i forretningen i Hedehusene i mange variationer, både som indhugget dekorationer eller som påsatte bronzedekorationer. De mest anvendte typer i dag er blomster og fuglemotiver, hvor det før i tiden oftest var kors-symboler. En billig gravsten her på udstillingen i Hedehusene kan sagtens være inklusiv en enkel dekoration, som dermed kan udtrykke et minde om afdøde.

 

Stenhuggerens faglige kunnen giver muligheder

Vores faglærte stenhuggere kan udføre næsten enhver tænkelig dekoration som du måtte ønske, ligesom vi har et righoldigt udvalg præsenteret på hjemmesiden under menuen “Alt om gravsten” herunder skrifttyper og dekorationer.

Se også: Stenhugger Roskilde

bottom of page