top of page

Trædesten - Tilbehør til gravsted

Stenartikler til gravstedet: Trædesten i natursten – fås også hjerteformet

HALMSTAD granit

HALMSTAD granit

Trædesten i natursten

IMPALA granit

IMPALA granit

Trædesten i natursten

BLACK FANTASY granit

BLACK FANTASY granit

Trædesten i natursten

TOLGA grant

TOLGA grant

Trædesten i natursten

SORT SVENSK granit

SORT SVENSK granit

Trædesten i natursten

VISKONT WHITE granit

VISKONT WHITE granit

Trædesten i natursten

VÅNGA granit

VÅNGA granit

Trædesten i natursten

Giv gravstedet et personligt præg

Hvad er en trædesten?

En trædesten er en flad sten, som benyttes til at skabe stier i græs og grus. Trædestenene bruges i private hjem, men er også oplagt ved gravsteder, hvor de skaber personlige omgivelser omkring gravstenen.

De flade trædesten fra Danstein er typisk natursten i granit, og de fås i forskellige farver og nuancer - blandt andet sort, hvid, grå, rød-brun samt med forskellige mønstre. Tag eventuelt et kig i udvalget foroven og se, om I kan finde en smuk farve, der passer til jeres smag og behov.

Se vores udvalg af gravsten og plænesten online

Udover flade trædesten tilbyder vi hos Danstein også plænesten og selvfølgelig gravsten. Det er ikke vigtigt, at du har alt tilbehør med, for gravstedet skal være personligt og passe til jeres behov. I kan kombinere gravsten, plænesten, trædesten samt andet tilbehør lige præcis, som I ønsker.

Se vores udvalg af gravsten online, hvor vi har et stort udvalg af mange forskellige farver og nuancer. Du kan også tage et kig på vores plænesten online, eller se vores andet tilbehør til gravsted.

Hvor lægger man trædesten?

Udover at være visuelt appellerende så skaber trædesten også en lille sti, som man kan gå på. Derfor er det en god idé at lægge trædesten med en tilpas afstand mellem hver sten, således at man ikke skab hoppe fra sten til sten, hvis du eksempelvis ligger for langt fra hinanden. På den måde kan man slipper du også for jord eller mudder på støvlerne. Trædestenene bør også være tilpas størrelse, så man rent faktisk kan stå på stenene.

Hvis I køber trædesten hos Danstein, kan I både vælge selv at grave dem ned eller vi kan gøre det for jer, ofte samtidig med levering af stenene. Det foregår ved, at stenene graves lidt ned i jorden. Hvis I vælger selv at lægge trædestenene, kan I hente dem i vores forretning.

Granit trædesten

Granit er et godt materiale til trædesten både fordi, at materiale er hårdt og robust at gå på, samt at det er utroligt smukt at se på med de naturlige mønstre. Granit bliver skabt under store tryk, og det er en blanding af forskellige mineraler som sammen skaber unikke mønstre. Hos Danstein kan du få trædesten i granit, så du kan skabe et yndefuldt gravsted eller en flot sti i haven. Da granit er et naturmateriale har hver en trædesten forskellige strukturer og nuance af farver.

Trædesten i granit
bottom of page