top of page
Stenhuggeri Gentofte.webp

Gentofte Gravsten og Stenhuggeri

Åbningstider:

Mandag til fredag 8.30 – 16.30

Lørdag og søndag efter aftale

Vores udstilling har døgnåbent

Gentofte Gravsten og Stenhuggeri

Vestre Kirkegårds Allé 36 · 2450 København SV
Telefon: +45 33 21 20 47

E-mail: vestre@danstein.dk

 

Vælg gravsten i rolige omgivelser

På Vestre Kirkegårds Allé 36 i København finder du stenhuggeriet Dansteins udstilling af gravsten tættest på kirkegården. Det er en stor fordel for dig som kunde, at vi er så tæt på kirkegården. Vi kommer der dagligt og har derfor et indgående kendskab til stedet. Du kan derfor være helt tryg ved, at alle bestemmelser i forhold til gravstensstørrelser, granittyper, regler for placering samt andre forskrifter er overholdt. Ligeledes har vi gennem årene tilegnet os et godt kendskab til den katolske del af kirkegården samt til mosaisk begravelsesplads. Og naturligvis kender vi også og kommer på flere andre kirkegårde.

Gravsten i alle priskategorier

Du vil altid kunne finde en billig gravsten i vores Vestre-afdeling, nøjagtigt som du vil kunne finde de dyrere monumenter. Der er plænesten og urnegravsten, gravsten til store, dobbelte kistegravsteder, poleret og ru sten, og uanset hvad du vælger, vil vores medarbejder med stor erfaring og viden – guide dig gennem valg af inskription og eventuel dekoration.

Vil du give stenen et personligt udtryk? Vi har gravstensdekorationer og andet tilbehør

Det kan være vanskeligt at forestille sig, hvordan en gravsten vil komme til at se ud. Vi har dog mulighed for, med et billede, at vise dig nogenlunde, hvordan resultatet kan blive. Det kan vi foreløbig gøre med en del skrifttyper og dekorationer.

 

Vi samarbejder med kirkegården

Ved at vælge en gravsten fra stenhuggeriet Danstein og Gentofte Gravsten har du valgt kvalitet.
Det gælder både for selve produktet, men også for leverancen af stenen. Med egne små lastbiler, der har påmonteret kran, kan vi komme ind på (næsten) alle kirkegårde, og vi sørger for, at vores opstillere så vidt muligt kører i hver deres geografiske område på Sjælland. På den måde sikrer vi et rigtig godt samarbejde mellem dem og områdets kirkegårdspersonale.

 

Det betyder for dig som kunde, at hver eneste gravsten, plænesten eller andet bliver placeret påpasseligt og korrekt.

bottom of page