top of page
Danstein stenhuggerier Haslev

Haslev Gravsten og Stenhuggeri

Åbningstider:

Mandag til fredag 8.30 – 16.30

Lørdag og søndag efter aftale

Vores udstilling har døgnåbent

Haslev Gravsten og Stenhuggeri

Margrethevej 2 · 4690 Haslev

(ved det gamle vandtårn)
Telefon: 59 20 00 16

E-mail: haslev@danstein.dk

Udstillingen er åben for besøg alle ugens dage, også lørdag og søndag, hvor du kan ringe for vejledning på tlf. 59 20 00 16. Stenene er nummererede.

 

Stort udvalg af gravsten i alle priskategorier

Skal du finde en gravsten i Haslev, er du velkommen til at besøge vores store udstilling på hjørnet af Margrethevej og Bregentvedvej. Her kan du finde alt fra en billig gravsten, gravsten med håndskåret dekoration, store gravsten – både i poleret og helt rå versioner, plænesten og monumenter.
Har vi ikke lige, hvad du søger, vil vi fremstille det!

 

Vores personale er klar til råd og velledning

Vores medarbejder i stenhuggeriet i Haslev brænder for det helt særlige, der ligger i de samtaler, vi har med vores kunder. Når du er i den situation, hvor du har brug for at finde en gravsten i Haslev, er det vores opgave at sørge for at kunne vejlede dig i det helt rigtige valg af gravsten, inskription og måske en dekoration eller anden form for udsmykning, der kan gøre stenen helt personlig for den person, du har måttet tage afsked med.

 

Opstilling af gravstenen er en del af handelen

Vi sørger for hele tiden at holde os orienteret om reglerne på Haslev og omegns kirkegårde, hvilket betyder, at du kan være sikker på, at alle restriktioner og forskrifter bliver overholdt. Alle gravsten leveres og opstilles af vores egne opstillere, som har mange års erfaring i opsætning af monumenter, nedfældning af plænesten, placering af urnegravsten og gravsten på større gravsteder. Alt foretages omhyggeligt og nænsomt.

Se også: Stenhugger Roskilde eller Stenhugger Hedehusene

bottom of page