top of page
Danstein stenhuggerier København sv

København SV Gravsten og Stenhuggeri

Åbningstider:

Mandag til fredag 8.30 – 16.30

Lørdag og søndag efter aftale

Vores udstilling har døgnåbent

København SV Gravsten og Stenhuggeri

Vestre Kirkegårds Allé 36 · 2450 København SV
Telefon: 33 21 20 47

E-mail: vestre@danstein.dk

Bent Lemmich’s Efterfølger

Udstillingen er åben for besøg alle ugens dage, også lørdag og søndag, hvor du kan ringe for vejledning på
tlf. 33 21 20 47.

 

Stenene er nummererede.

Vælg gravsten i rolige omgivelser

På Vestre Kirkegårds Allé i København finder du Stenhuggeriets udstilling af gravsten tættest på kirkegården. Det er en stor fordel for dig som kunde, at vi er så tæt på kirkegården, som vi har et indgående kendskab til. Vi kommer der dagligt, og du kan dermed være helt tryg ved, at alle bestemmelser i forhold til gravstensstørrelser, granittyper, regler for placering samt andre forskrifter er overholdt. Ligeledes har vi gennem årene tilegnet os et godt kendskab til den katolske del af kirkegården samt til mosaisk begravelsesplads. Naturligvis kender vi også og kommer på flere andre kirkegårde.

Gravsten i alle priskategorier

Du vil altid kunne finde en billig gravsten i vores Vestre-afdeling, nøjagtigt som du vil kunne finde de dyrere monumenter. Der er plænesten og urnegravsten, gravsten til store, dobbelte kistegravsteder, poleret og ru sten, og uanset hvad du vælger, vil vores medarbejder med stor erfaring og viden – guide dig gennem valg af inskription og eventuel dekoration.

Vil du give stenen et personligt udtryk? Vi har dekorationen!

Det kan være vanskeligt at forestille sig, hvordan en gravsten vil komme til at se ud. Vi har dog mulighed for, med et billede, at vise dig nogenlunde, hvordan resultatet kan blive. Det kan vi foreløbig gøre med en del skrifttyper og dekorationer.

 

Vi samarbejder med kirkegården

Ved valg af gravsten hos stenhuggeriet Danstein i København SV har du samtidigt valgt kvalitet.
Det gælder både for selve produktet og for leverancen. Med egne små lastbiler, med påmonteret kran, kan vi komme ind på (næsten) alle kirkegårde, og vi sørger for, at vores opstillere så vidt muligt kører i hver deres geografiske område på Sjælland. Derved sikrer vi, at der er et rigtig godt samarbejde mellem dem og områdets kirkegårdspersonale. Dette betyder for dig som kunde, at hver eneste gravsten, plænesten eller andet bliver placeret korrekt med omhu.

Se også: Rødovre Gravsten og Stenhuggeri

bottom of page