top of page
Danstein stenhuggerier Slagelse

Slagelse Gravsten og Stenhuggeri

Åbningstider:

Mandag til fredag 8.30 – 16.30

Lørdag og søndag efter aftale

Vores udstilling har døgnåbent

Slagelse Gravsten og Stenhuggeri

Sorøvej 20 · 4200 Slagelse

Telefon: 58 52 39 50

E-mail: slagelse@danstein.dk

Slagelse Monumentforretning

Udstillingen er åben for besøg alle ugens dage, også lørdag og søndag, hvor du kan ringe for vejledning på tlf. 58 52 39 50. Stenene er nummererede.

 

Få råd og vejledning ved valg af gravsten

Søger du gravsten i Slagelse, besøg da Stenhuggeriet på Sorøvej, hvor vi præsenterer en stor og varieret udstilling. Vi hjælper og vejleder dig kompetent og med engagement, hvad enten du ønsker en billig gravsten, et dyrere monument, en plænesten eller tilføjelse på en eksisterende gravsten.

Hos Slagelse Monumentforretning gør vi meget ud af en personlig samtale sådan, at vi i fællesskab kan finde frem til præcis den inskription og dekoration eller anden udsmykning, der gør den valgte gravsten til noget helt særligt.

Gravsten i alle prisklasser

Du kan altid finde en billig gravsten ved udstillingen hos Danstein Stenhuggerier i Slagelse, og uanset hvad du måtte vælge, kan du være helt tryg ved, at du får et kvalitetsprodukt. Hos os er det til enhver tid vores uddannede og dygtige stenhuggere, der udmåler og tilpasser inskription og eventuelle dekorationer efter størrelsen på den valgte gravsten. Det betyder en uovertruffen faglig korrekthed for hvert eneste produkt, vi leverer. Du kan også se Dansteins udvalg af gravstene til gode priser online.

Opstilling af gravstenen er en del af handelen

Levering af hver enkelt gravsten fra Stenhuggeriet foretages af vores egne opstillere, der omhyggeligt og med nænsomhed over for gravsteder og beplantning placerer gravsten og monumenter, eller nedfælder plænesten på en sådan måde, at de ligger fast og stabilt. Vi har et godt samarbejde med kirkegårds-personalet i hele området, og derudover gør vi meget for at holde os orienteret om de forskellige kirkegårdes regler om f.eks. plænestensstørrelser, granittyper og særlige forskrifter i øvrigt.

Den faglærte stenhugger er vores garanti

Når der skal tilføjes et navn på en gravsten i Slagelse eller omegn, er det selvfølgelig også en opgave for os. Når vi har set den pågældende sten, giver vi dig en fast pris på tilføjelse af det nye navn samt eventuel renovering af eksisterende inskription. Giv os et kald, send en mail eller kom ud til os på Sorøvej i Slagelse, hvor vi vil tage pænt imod dig.

Se også: Stenhugger Holbæk

bottom of page