top of page

Tilbehør - Siddesten

  • Stenartikler til gravstedet: Siddesten

HALMSTAD granit

HALMSTAD granit

Siddesten firkantet

HALMSTAD granit

HALMSTAD granit

Siddesten ru natursten poleret på top

Natursten

Natursten

Siddesten i natursten poleret på top

Giv gravstedet et personligt præg

Skab rolige og hyggelige omgivelser med en siddesten fra Danstein

Vi tilbyder et bredt udvalg af siddesten til både gravsten, så du kan finde den perfekte siddesten til din specifikke anvendelse. Stenene kan give de besøgende et sted at hvile og mindes deres elskede, mens de tager til at reflektere og bearbejde deres sorg. 

Udforsk også vores fantastiske udvalg af trædesten.

Holdbare og smukke siddesten, der vil minde dig om din kære i mange år. 

Hos Danstein finder du et fint udvalg af siddesten i forskellige størrelser og former og to forskellige typer materialer. Vi tilbyder både granit og natursten, så du kan finde den perfekte sten til at matche din kæres gravsted. Vores siddesten er lavet af materialer af høj kvalitet, der er holdbare over for vejr og vind, så de vil holde sig smukke i mange år. De er ideelle til at skabe et hyggeligt og afslappet sted, hvor du kan tage dig tid til at mindes og huske din kære.

Siddesten i granit og natursten - skab rolige omgivelser

Vi hos Danstein forstår, hvor vigtigt det er at have det rette tilbehør til at minde og ære din elskede, og derfor er det her på hjemmesiden kun et udvalg til inspiration. I kombination med en gravsten til en fair pris eller den perfekte plænesten, står Danstein altid klar til at hjælpe med at finde den perfekte løsning. 

 

Hvis du er i tvivl om hvilken siddesten du skal vælge eller om du skal vælge en bænk, så er vores erfarne og dygtige medarbejdere altid klar til at hjælpe dig med at finde den perfekte løsning. Ring til Danstein i dag, og lad os hjælpe dig med at vælge det perfekte tilbehør til at minde din kære.

bottom of page