top of page
Danstein stenhuggerier Faxe

Faxe Gravsten og Stenhuggeri

Åbningstider:

Mandag til fredag 8.30 – 16.30

Lørdag og søndag efter aftale

Vores udstilling har døgnåbent

Faxe Gravsten og Stenhuggeri

Nygade 8B · 4640 Faxe
Telefon: 56 71 32 61

E-mail: fakse@danstein.dk

 

 

 

 

Edmund Bjørns Efterfølger

Udstillingen er åben for besøg alle ugens dage, også lørdag og søndag, hvor du kan ringe for vejledning på 56 71 32 61. Stenene er nummererede.

 

Der findes gravsten i alle prisklasser

Vi kan til enhver tid hjælpe dig med at finde en gravsten i Faxe. Vores udstilling byder på plænesten, urnegravsten, billige gravsten, store monumenter, natursten og diverse tilbehør til gravsteder.
Hos Danstein Stenhuggerier i Stenhuggeriet i Faxe bliver du mødt af vores medarbejder, som under en personlig samtale vil guide dig gennem valg af gravminde. Dette betyder, at du får lejlighed til at overveje, hvorvidt gravstenen – udover afdødes navn – måske også skal indeholde datoer for fødsel og død, en efterskrift og/eller en gravstensdekoration, der kan relatere til en interesse, afdøde har haft.

Samarbejde med kirkegårdene

Vi besøger hyppigt Faxe og egnens kirkegårde og har et godt og rart samarbejde med kirkegårdspersonalet de forskellige steder. Det betyder, at når du vælger gravminde hos Stenhuggeriet i Faxe, kan vi vejlede om  kirkegårdens restriktioner og forskrifter, og om disse bliver overholdt.

Vores service slutter først, når gravstenen er opstillet på kirkegården

Enhver gravsten fra vores stenhuggeri i Faxe leveres og placeres af vores egne opstillere, der alle har opstillet gravminder i adskillige år og dermed har stor erfaring i korrekt placering af gravsten og monumenter samt nedfældning af plænesten. Vi aftaler altid leverancen i forvejen med kirkegården og giver efterfølgende dig besked samme dag, så du ved præcis, hvornår gravstenen er blevet placeret.

Se også: Stenhugger Næstved

bottom of page