top of page
Danstein stenhuggerier Kregme

Kregme Gravsten og Stenhuggeri

Åbningstider:

Mandag til fredag 8.30 – 16.30

Lørdag og søndag efter aftale

Vores udstilling har døgnåbent

Kregme Gravsten og Stenhuggeri

Hillerødvej 116 · 3300 Frederiksværk
Telefon: 47 31 25 61

E-mail: frederikssund@danstein.dk

Udstillingen er åben for besøg alle ugens dage, også lørdag og søndag, hvor man kan ringe for vejledning på tlf. 47 31 25 61. Stenene er nummererede.

 

Udstillingen af gravsten omfatter alle stentyper

Udstillingen præsenterer et rigt udvalg af gravsten i alle priskategorier, både billige gravsten i form af plænesten beregnet til kendt fællesgrav eller urnesten og dyrere gravsten for enkelt og dobbeltgravsteder.

 

At vælge gravsten kræver ro og rådgivning

Du kan i de fredelige omgivelser orientere dig om de muligheder der findes. På udstillingen er anlagt 3 prøvegravsteder i form af et urnegravsted med en gravsten i størrelsen ca. 50 cm. x 40 cm.,

et enkeltgravsted med en gravsten i størrelsen ca. 70 cm. x 50 cm og et dobbeltgravsted med en gravsten i størrelsen ca. 80 cm. x 60 cm. Det giver mulighed for at bedømme størrelse af stenen i forhold til gravstedets størrelse.

Ligeledes er der på udstillingen opstillet en skrifttypesten, som viser de mest anvendte skrifttyper, både som indhugget inskription og som bronzeinskription. Vores stenhugger kan desuden håndtegne og håndhugge den skrifttype, som måtte ønskes, ligesom det er muligt at få afdødes egen håndskrift indhugget i stenen.

 

Opstilling af gravsten er en del af handelen

Vi kører med egen lastbil til alle kirkegårde i det nordsjællandske område, både for afhentning af sten med henblik på tilføjelse af ny inskription samt for levering og opstilling af nye gravsten udvalgt fra udstillingen.

Se også: Birkerød eller Hillerød Gravsten og Stenhuggeri

bottom of page