top of page
Danstein stenhuggerier Nykøbing Falster

Nykøbing Falster Gravsten og Stenhuggeri

Åbningstider:

Mandag til fredag 8.30 – 16.30

Lørdag og søndag efter aftale

Vores udstilling har døgnåbent

Nykøbing Falster Gravsten og Stenhuggeri

Herningvej 14 · 4800 Nykøbing F
Telefon: 54 82 45 40

E-mail: nykobing@danstein.dk

 

Udstillingen er åben for besøg alle ugens dage, også lørdag og søndag, hvor du kan ringe for vejledning.
Stenene er nummererede.

 

Udstillingen af gravsten omfatter alle stentyper

Med områdets største udstilling af gravsten i Nykøbing Falster og udstilling ligeledes i Maribo og Nakskov er vi altid parat til at hjælpe dig med råd og vejledning i valg af gravsten. 

På alle udstillinger præsenterer vi alt fra billige gravsten, specielle gravsten og monumenter, natursten i flere størrelser samt plænesten. Det er altid en svær situation at skulle vælge gravsten, og det er derfor, en god idé at gå til Stenhuggeriet i Nykøbing Falster, Maribo eller Nakskov, fordi vi selvfølgelig er oplært i at være tovholder – når det gælder valg af inskription, dekoration eller andet, der kan medvirke til et personligt gravminde.

Kendskab til kirkegården

Når du vælger en gravsten fra Danstein Stenhuggerier, Nykøbing Falster Gravsten og Stenhuggeri – bliver den leveret ud til den pågældende kirkegård af vores egne erfarne opstillere og med omhu placeret på gravstedet eller nedfældet i plænen. Vi kommer jævnligt på alle kirkegårde, både i Nykøbing, Maribo og Nakskov samt på hele Falster og Lolland.

Det betyder, at vi kender kirkegårdene og deres restriktioner og forskrifter vedrørende størrelser eller granittype til f.eks. plænesten, og dermed kan du koncentrere dig om det vigtigste: 

Inskriptionen og det mere personlige.

Stenhuggerens faglige kunnen er vores garanti

Vi benytter kun uddannede stenhuggere, hvilket betyder, at hvert eneste produkt, vi leverer, altid vil fremstå i høj kvalitet – om det er monumenter, plænesten, urnesten, sten med håndskårne dekorationer, en billig gravsten i Nykøbing Falster, Maribo eller Nakskov – eller måske noget helt unikt, vi skal fremstille efter dit specielle ønske.

Se også: Stenhugger Maribo

bottom of page